Nemzetközi daru és emelőgép mini magazin

Márkafüggetlen nemzetközi daru és emelőgép mini magazin. Építőipari hírek, illetve építőipari gépekkel (darukkal, emelőgépekkel) kapcsolatos cikkek, kiállítások, események, érdekességek, újdonságok.

emeléstechnika : építészet

Daruk, emelőgépek bérleti és megtérülési díjának kiszámítása ROI kalkulátor segítségével

Daru kölcsönzés árának (kiszállás, munkadíj, órabér, szerviz, egyéb) kiszámítása


A daruk és emelőgépek piacán, mindig egy kardinális kérdés a gépek vásárlása, majd azok üzembeállításának megtérülése. Egy jól működő, akár kezdő cég, hamar abban a helyzetben találhatja magát, hogy a teljes daru gépparkja szolgálatban áll, és új megrendeléseket már nem tud teljesíteni, - pedig anyagiak tekintetében szükség lenne a bevételre. Viszont nem lehet garantálni előre azt, hogy egyes gépkölcsönzők mennyi ideig fogják bérelni az adott emelőgépeket.

Sőt további kérdés a meghibásodás, amely ugyanúgy zavarhatja a kölcsönzés folyamatosságát, mint az alkatrészek pótlása, gépek és emelők felújítása, stb. Alkatrész időben érkezik-e, vagy sem. Kapható-e az adott típushoz vagy sem. Magyarul ténylegesen előre jól fel kell készülni a lehetőségekből.

Visszatérve a gépkölcsönzők piacára, talán az egyik legkardinálisabb kérdés az, hogy új gépre érdemes-e befektetni, vagy használtra, hiszen mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya.

De azt hiszem, sosem az a kérdés, hogy új vagy régi darut vagy emelőgépet vásárolunk-e, sem az, hogy mindezt saját tőkéből, vagy hitelből tesszük-e, hanem az, hogy elsőként önmagunk előtt láthassunk egy megtérülési táblázatot, kimutatást, amely majd segít visszamenőleg helyesen megítélni és eldönteni ezeket a kérdéseket!

Ezt követően láthatjuk, hogy sok esetben nem a szerencse dolga a jó a döntés, hanem a hosszútávon történő megtérülésnek egy valósághű ábrázolásának köszönhetjük.

crane roi calculator - daru bérleti díj kalkulátor


Ezért érdemes ROI kalkulátorok keresni, találni, használni és érteni, még akkor is, ha az egy adott daru, vagy emelőgép vállalat ROI kalkulátora. Nyilvánvalóan az üzleti intelligenciában előbbre járnak. Tehát, ha figyelmen kívül tudjuk azt hagyni, hogy egy multinacionális gyártó honlapján számolgatunk, akkor egyre értelmesebbé válhatunk bérleti piac lehetőségeinek értelmezésében.

Az alábbi ROI kalkulátor, az Acculift honlapján érhető el. Itt a saját várható munka- és költségmegtakarításának felhasználásával becsülheti meg a beruházások megtérülési idejét, amely segít a logika megértésében, és abban is, hogy továbbiakban ROI kalkulátorok használata nélkül is megfelelően gondolkodhassunk az árakkal kapcsolatban.

ROI magyarázat

Az ipari berendezések vásárlása fontos üzleti döntés. A döntés kulcsfontosságú része az, hogy a vállalkozás milyen haszonnal (megtérüléssel) fogja megszerezni a vásárlást (beruházást).

A befektetés megtérülése (ROI): egy referenciaérték, amelyet a beruházás nyereségének kiértékelésére használnak a kezdeti befektetett összeghez képest.

Visszafizetési periódus (PBP): annak becsült ideje, amely alatt a berendezés fizeti magát. Fontos tudni, hogy pontosan meg tudjuk határozni, mikor a berendezés fizetett magának.

Hasznos élettartam: hány évig képes egy berendezés működni. Ha a berendezés egy meglévő üzletág támogatására szolgál, akkor hasznos lehet kiszámítani a munkaerő-költségmegtakarítást a jelenlegi költségekhez képest. Ehhez ki kell számítania a jelenlegi működési költségeket a várható megtakarításokkal szemben, amikor az új berendezés üzembe helyezi és működik. Noha ez nem számottevő tényező, a legtöbb új berendezés beszerzése költségmegtakarítást fog eredményezni a villamosenergia-ellátásban, az egyéb üzemeltetési költségek ellátásaiban a biztosításban, az alapterület-megtakarításban és más munkaerő-megtakarításokban, például a kiszállítás hatékonyságában.

Érdemes az interneten nemzetközi oldalakat bújni a témában, akit ez a téma mélyrehatóbban érdekel.

Kép: Upklyak freepic.com
További oldalak és hirdetési felületek:

Daruzás, daru bérlés

Daru bérlés és személyemelő gépek kölcsönzése árakkalDaruzás, daru bérlés: Daruzás, vagy személyemelés? Darut, vagy emelőgépet szeretne bérelni? Darukat gyakran bérelnek építkezésen, építőanyagok és nehéz gépek emelésére,…


Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés

Toronydaru bérlés: Tudnivalók a toronydaru bérlési lehetőségeiről A toronydarukra sokoldalú felhasználás jellemző. Alkalmazhatóak kisebb, nagyobb épületek építésénél, ipari üzemeknél, valamint…


Autódaru, mobildaru bérlés

Autódaru, mobildaru bérlés bérlésAutódaru bérlés: Mobildaruk, autódaruk Általános tudnivalók és ismertetők az autódaruzásról és mobildarukról, darus teherautókról és a pótkocsira (utánfutóra) szerelt darukról.…


Mini daru, pókdaru bérlés

Mini daru, pókdaru bérlésMini daru bérlés: Pókdaru kölcsönzés Általános tudnivalók a mini darukról és a pókdarukról A mini daruk alkalmazási területe nagyon…


Kosaras emelő bérlés

kosaras emelő bérlése

Kosaras emelő bérlés: Általános olvasnivalók a kosaras emelő bérléséről és az emelőgépek felhasználhatóságairól A bérlők részéről a köztudatban személyemelő gépeknek…


Ollós emelő bérlés

Ollós emelő bérlésOllós emelő bérlés: Ollós emelő, az igazi hidraulikus munkaállvány Általános tudnivalók az ollós emelőkről: Az ollós emelők csak fel és…


Hirdetési felület

daru és személyemelőgép hirdetések és reklámokHirdetési felület, reklám lehetőségek: Tóth Gergely Adószám: 555-47376-1-22 operator@pannon-daru.hu Betöltés… Hirdetési felületek: Daruzás, daru bérlés Daruzás, daru bérlés Daruzás, vagy…

Nincsenek megjegyzések:

bconline.hu

...darukról, expo-król, szoftverekről, és újdonságokról a nagyvilágból...
Üzemeltető: Blogger.