darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. március 4., szerda

március 04, 2020
Üzleti menedzsment megoldás a nehéz emelőipar részére: az A1A szoftver új alkalmazást indít a daruüzemeltető cégek részére (iTeleTrax ; iCraneTrax)

Az A1A Software kiadott egy új mobilalkalmazást a daru üzemeltető cégek részére, hogy segítsék a számukra kritikus információk gyors elérését útközben vagy a helyszínen.

Az iTeleTrax alkalmazás a vállalati iCraneTrax flottakezelő szoftverrel együtt lehetővé teszi (Apple vagy Android készülékről is)  az ügyfelek számára, hogy hat különböző modulhoz férjenek hozzá.

Ez magában foglalja a flottatérkép áttekintését a legfontosabb szervizelemekről, a motor üzemidejéről és a karbantartási értesítésekről, a DMI motorkódjairól, a flotta helyzetéről a helymeghatározáshoz, valamint egy összefoglaló oldalról.

A speciális szolgáltatások és információk az eredeti berendezés gyártójától és a kezelő által használt telematikai rendszertől függően változnak.
„Az iTeleTrax alkalmazás javítja a munkahelyi személyzet, a diszpécser és a szerviz részlegek közötti kommunikációt, növelve a proaktív karbantartás lehetőségeit.” - Tawnia Weiss, az A1A Software elnöke.
Az alkalmazás elérhető az Apple Store vagy a Google Play áruházban, és a felhasználók bejelentkezhetnek az iCraneTrax hitelesítő adataikkal.