darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. március 24., kedd

március 24, 2020
Az APEX emelőgép kiállítást és a Nemzetközi Bérleti Kiállítást (IRE) eredetileg 2020. június 9–11-én lett volna megtartva Hollandiában, Maastrichtben. A COVID-19 kitörése miatt a kiállítások időpontját szeptember 8–10-re módosították.

Az Európai Bérleti Szövetség (ERA) szintén megváltoztatta az éves kiállítását június 10–11-ről szeptember 9–10-re, hogy az egybeessen az IRE show-val.

A kiállítások szervezői, a BV Industrial Promotions International (IPI) és a KHL Group, valamint a támogató szövetségek - IPAF az APEX-hez és az ERA az IRE bérleti kiállítás kapcsán megállapodtak abban, hogy az időpontok átszervezése a legjobb döntés, tekintettel a globális egészségügyi válságra és a a vírus terjedésének megakadályozására irányuló intézkedésekre. Az események helyszíne továbbra is a MECC kiállítási központ marad Maastrichten.


Tony Kenter, az I.P.I. ügyvezetõ igazgatója elmondta;


 „Meghallgattuk partnerszövetségeinket, a kiállítók és a kormányzati szervek hivatalos tanácsait, és úgy döntöttünk, hogy átszervezzük az eseményeket. Ezt a döntést most, 11 héttel a kiállítások előtt meghozzuk és közüljük, hogy ne legyen bizonytalanság e-tekintetben és legyen lehetőségük mind a kiállítóknak, mind a látogatóknak, hogy tervezzhessenek az új dátumokkal. Európában példátlan egészségügyi válsággal kell szembenézni: a bérleti ipar számára a legjobbakat kívánjuk, ennek a nehéz időszaknak az átvészeléséhez.”

James King, a KHL Csoport ügyvezetõ igazgatója elmondta, hogy biztos benne, hogy ez a helyes döntés


„Gondolnunk kell a kiállítók, látogatók, MECC alkalmazottak és saját munkatársaink egészségére és biztonságára. Ezért hoztuk meg ezt a döntést. Reméljük, hogy az APEX és az IRE szeptemberben segít az iparágunknak„ visszatérni az üzleti életbe . Jelenleg mindannyiunknak a vírus kezelésére kell összpontosítanunk erőinket. ”

További információkért kérjük, vegye fel a kapcsolatot:

Murray Pollok, Events Director
KHL Group

Tel: +44 (0)1505 850043
Mob: +44 (0)7950 021023
e-mail: murray.pollok@khl.com