darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. március 5., csütörtök

március 05, 2020
Az egész világon elterjedő egészségügyi kockázatok és utazási korlátozások zavarják a légi közlekedést és a nemzetközi kereskedelmet is.

Számos más amerikai kiállítást már lemondtak, vagy késleltettek a szervezők idén az emelőiparban.

A Kínai, Japán, Dél-Koreai és Olaszországi székhellyel rendelkező gyártók közül többen bejelentették, hogy nem küldnek résztvevőket a CONEXPO 2020-ra.

Némely vállalat alkalmazkodva a helyzethez igenis jelen lesz. Erre megoldásként az Egyesült Államokból, vagy Kanadai székhelyükről fognak személyzetet küldeni.


A törlések a kiállítási hely kevesebb mint 2% -át, a regisztrációk 1% -át érintették.

Wuesthoff hozzáteszi, hogy a Show-n, a helyi és állami egészségügyi hatóságokkal, valamint a repülőterekkel és a szállodákkal szorosan együttműködve kézben fogják tartani a szükséges biztonsági előkészületeket.

A CONEXPO szervezői számos kézi fertőtlenítő állomást állítanak fel a rendezvény körül, és kiemelik a „Nincs kézfogás” politikát is, hogy csökkentsék a lehetséges kapcsolatot a baktériumokkal.
"Megértjük a COVID-19 (koronavírus) aggodalmát" - mondja Dana Wuesthoff, a CONEXPO show-igazgatója." Arra ösztönözzük a résztvevőket, hogy józan ésszel és elővigyázatossággal járjanak el, követve a CDC irányelveit a betegség terjedésének megakadályozására."

A rendezvények szervezői igyekeztek megnyugtatni a résztvevőket és a kiállítókat, hogy a rendezvény a betegség terjedésével kapcsolatos folyamatos aggodalmak ellenére folytatódni fog.