darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. február 26., szerda

február 26, 2020

A Focus 30 innovatívan függőlegesen (helyből) épülő darut a Mammoet magas szintű minőségi előírásainak megfelelően gyártják, természetesen gondosan kiválasztott beszállítókkal összhangban.
„A Mammoet Focus 30 az ügyfelek számára jobb termelékenységet kínál azáltal, hogy csökkenti a munkához szükséges állásidőt, speciálisan ott, ahol az állítási helyszín korlátozott. Függőleges telepítése megszünteti a hagyományos daruk által a keretek felállításához szükséges idő- és helyigényeket" - értékelte Jacques Stoof, a Mammoet Innovációs és Piaci Fejlesztési Igazgatója
Mammoet Focus 30 daru felsõ és alsó tartóinak elkészítését a Rometal szerkezeti acélszakértők végzik, akiket azért választottak ki, hogy tapasztalataikat a Mammoet úttörő terveinek megvalósítását képesek legyenek kiszolgálni.
A kész alkatrészeket a Mammoet hollandiai Westdorpe üzemébe szállítják összeszerelés és szigorú tesztelési program céljából, mielőtt a daru elérhető lesz a piacon.

A Mammoet Focus széria bemutató videójaMi lesz a Mammoet Focus 30 sikerének a titka? 


Gyorsan felépül a helyszínen, kevesebb, mint 10 nap alatt, és akár 6t / m2 földi nyomásig képes működni. Ez rendkívül vonzó termékké teszi a petrolkémiai és energiatermelő ágazatok leállítási, átalakítási és bővítési munkáit, valamint a forgalmas városi területeken zajló építési munkákat.