darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. február 28., péntek

február 28, 2020
Jekko, az olasz daruk gyártója az alábbi mini daru termékválasztékkal áll elő a közelgő Conexpo 2020 kiállításra Las Vegasban. Képviselni a kiállításon a Fascan fogja a Jekko-t. A Fascan a Jekko Amerikai értékesítője.

Lássuk! Elöljáróban: ajánljuk minden mini daru szerelmesének a bemutató videót. Már csak nézni is jó.

Az SPX 429 a legkeresettebb mini daruk, és a történelmi SPX 527 és az SPX 1275 mini daruk


A kiállításon a Jekko az egyik legkelendőbb mini daruja - az SPX429 - lesz látható, a két másik figyelemre méltó történelmi modell, - az SPX527 és az SPX1275 mellett.

Az SPX (424) sorozat bemutató videója:

SPX 532 mini daruról - az úttörő modell

A társaság standja (F4569-4346) a Las Vegas Fesztiválparkjában lesz. A standon a Jekko szerint az SPX sorozat, az új SPX532 mini daru úttörő modelljét lehet megtalálni.

Az SPX 532 mini daru fejlesztett technológiákat alkalmaz a stabilizáló rendszerében, valamint átalakították az elektronikus és hidraulikus rendszert. Könnyebben használható, mint a korábbi modellek, és megnövekedett emelési képességgel és új felhasználóbarát rádiós távirányítóval rendelkezik.


Hibrid tulajdonságokkal bír az új modell, a JF 545 csuklós lánctalpas daru


Egy másik modell bemutatása a Fascan-tól (Jekko amerikai értékesítője) az új JF 545 csuklós lánctalpas daru lesz. A hírek szerint a modell egyesíti a csuklós teherautó daru előnyeit és a mini daru kompaktságát és manőverezhetőségét, úgy hogy ez nem befolyásoltja a teljesítményt: 15,5 tonnás teherbírással és 30 méteres függőleges távolsággal rendelkezik.


Amerika legkeresettebb mini-komissiózója az MPK 20


A mini-komissiózó kategóriájából az MPK20-at választották a Jekko standján megjelenésre. Az MPK20 állítólag ideális termék ipari karbantartáshoz és üvegkezeléshez, amely sikeresnek bizonyult az amerikai piacokon. Jekko információja szerint az MPK20 az Egyesült Államok legkelendőbb minipickere.

Az SPK60 teleszkópos lánctalpas daru a Jekko minőségi garanciája


Végül a látogatók a CONEXPO-n megtalálják az SPK 60 teleszkópos lánctalpas darut is, amely a Jekko márka minden követelményhez igazodik; Precíz manőverek szűk és zárt terekben, és a nehéz terepeken történő műveletek sikeres végrehajtásához.

A legnagyobb Jekko JF990 lánctalpas daru - nem lesz jelen, de továbbra is nagy!


Amit a kiállításon sajnos nem látunk majd, az a JF 990, a Jekko lánctalpas daruk közül a legnagyobb.