darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. február 1., szombat

február 01, 2020
Gépek, robotok, mesterséges intelligenciák, és emberek, mind-mind a vírus megállításán dolgoznak.

A mi szemszögünkből az építkezésről írunk - és itt szeretném hozzátenni, hogy szomorú, hogy ez nem egy kiállítási versenyfeladat, hanem a valóság, versenyfutás az idővel, életre-halálra!

Visszatekintés:

Kína központjában, Wuhan város új, 1000 ágyas kórházat épít az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére. Az építés megkezdődött a város nyugati külvárosában. A világ egyik legforgalmasabb építkezésén több száz gép egyidőben dolgozik. Típusokat és márkákat szinte felesleges sorolni.

Ez pedig sajnos A fertőzés kitörésének valósidejű térkép streamingje 2020. január 24. óta STOP nélkül! Az új koronavírusos kórház valószínűleg előregyártott szerkezetekből készül, amelyeket már a helyszínre érkezés előtt összeállítottak. Az egyik a Wuhan Huoshenshan kórházban, amelynek befejezése február 3-án várhatóan, 25 000 négyzetméter (269 000 négyzetláb) és 1000 ágy található.  Ezen az oldalon az építkezés pénteken kezdődött.

A második a Leishenshani Kórház, amely február 5-én nyílik meg - 30 000 négyzetméter (323 000 négyzetláb) terület és 1300 ágy -  jelentette a CGTN. Ezen az oldalon az építkezés hétfőn kezdődött.

A kínai hatóságok azt tervezik, hogy további két kórházat építenek (összesen 4db) a közeli Huanggang és Zhenzhou városába, amely körülbelül 300 mérföldre van a várostól - jelentette a MailOnline.

Yanzhong Huang, a Külügyi Tanács vezető globális egészségügyi munkatársa elmondta a BBC-nek, hogy úgy gondolja, Kína hat napon belül képes lesz a kórház építésére. "Kína olyan rekordokkal rendelkezik, hogy hiper gyorsan elkészülnek a dolgok, még az ilyen monumentális projekteknél is" - mondta. "A műszaki munka az, ami Kínában jó. Vannak nyilvántartásuk, hogy hihetetlen sebességgel építenek felhőkarcolókat. Ezt a nyugati emberek számára nagyon nehéz elképzelni. Meg lehet tenni." 

Az építkezést élőben ezen a videón lehet követni:
Én azt gondolom, vezetve online magazinunkat, hogy illő lesz a Logimat 2020-on és SaMoTer 2020-on is megemlékezni embert és gépet próbáló kihívásokról is, és az áldozatokról is.

Szorítunk Neked Kína!