2020. február 1., szombat

február 01, 2020
Gépek, robotok, mesterséges intelligenciák, és emberek, mind-mind a vírus megállításán dolgoznak.

A mi szemszögünkből az építkezésről írunk - és itt szeretném hozzátenni, hogy szomorú, hogy ez nem egy kiállítási versenyfeladat, hanem a valóság, versenyfutás az idővel, életre-halálra!

Visszatekintés:

Kína központjában, Wuhan város új, 1000 ágyas kórházat épít az új koronavírussal fertőzött betegek kezelésére. Az építés megkezdődött a város nyugati külvárosában. A világ egyik legforgalmasabb építkezésén több száz gép egyidőben dolgozik. Típusokat és márkákat szinte felesleges sorolni.

Ez pedig sajnos A fertőzés kitörésének valósidejű térkép streamingje 2020. január 24. óta STOP nélkül! Az új koronavírusos kórház valószínűleg előregyártott szerkezetekből készül, amelyeket már a helyszínre érkezés előtt összeállítottak. Az egyik a Wuhan Huoshenshan kórházban, amelynek befejezése február 3-án várhatóan, 25 000 négyzetméter (269 000 négyzetláb) és 1000 ágy található.  Ezen az oldalon az építkezés pénteken kezdődött.

A második a Leishenshani Kórház, amely február 5-én nyílik meg - 30 000 négyzetméter (323 000 négyzetláb) terület és 1300 ágy -  jelentette a CGTN. Ezen az oldalon az építkezés hétfőn kezdődött.

A kínai hatóságok azt tervezik, hogy további két kórházat építenek (összesen 4db) a közeli Huanggang és Zhenzhou városába, amely körülbelül 300 mérföldre van a várostól - jelentette a MailOnline.

Yanzhong Huang, a Külügyi Tanács vezető globális egészségügyi munkatársa elmondta a BBC-nek, hogy úgy gondolja, Kína hat napon belül képes lesz a kórház építésére. "Kína olyan rekordokkal rendelkezik, hogy hiper gyorsan elkészülnek a dolgok, még az ilyen monumentális projekteknél is" - mondta. "A műszaki munka az, ami Kínában jó. Vannak nyilvántartásuk, hogy hihetetlen sebességgel építenek felhőkarcolókat. Ezt a nyugati emberek számára nagyon nehéz elképzelni. Meg lehet tenni." 

Az építkezést élőben ezen a videón lehet követni:
Én azt gondolom, vezetve online magazinunkat, hogy illő lesz a Logimat 2020-on és SaMoTer 2020-on is megemlékezni embert és gépet próbáló kihívásokról is, és az áldozatokról is.

Szorítunk Neked Kína! 


Kiállítások 2020-ban


SaMoTer 2020 - Verona

Samoter a Nemzetközi földmozgató és építőipari gépek kiállítása Olaszország vezető rendezvénye, amely az építőiparral foglalkozik. Egyesíti a földmunkák és az építőipari gépek gyártóinak szövetségeit. A 31.szériát 2020. március 21. és 25. között tervezik. A SaMoTer 2020 -ra több mint 400 kiállító és 50 500 látogató a világ minden tájáról érkezik Verona Fiera-ra a SaMoTer 2020 programra. A vásár minden kapcsolódó ágazat szakértőit ​​és kulcsszereplőit vonzza, és számtalan lehetőséget teremt a jelenlévő iparági szakemberek számára.

LogiMat 2020 - Messe Stuttgart

A LogiMAT-nál az európai vállalatok közös terepen mutatnak be emelőket, könnyű daru rendszereket és hevedereket egy fedél alatt. A kereskedelmi látogatók meglátják, milyen gyorsan tudnak testreszabott emelő megoldásokat létrehozni minden iparág számára: autóipar, öntödék, légvezetékek építése, acélművek, élelmiszeripar, offshore gyógyszeripar és még sok más. A LogiMat 2020 átfogó áttekintést nyújt az ágazat fő területeiről, mint például: a Raktározás és az üzemeltetési eszközök, a Csomagolás, rakománytechnika és -rendszerek, a megrendelő rendszerek, a szállításhoz és a szállításhoz szükséges szoftverek és még sok más.

Expo 2020 - Dubai

Az év egyik legjobban várt eseménye az Expo 2020 lesz, amelyre Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor. A rendezvény októberben nyílik meg és 173 napig tart, amelynek során a résztvevők 192 országos pavilon felfedezésére kínálkozhatnak. Az Expo 2020 helyszín középpontjában a szépen domború Al Wasl Plaza lesz, amelyet építészeti remekművé vált. A kupola belsejét textil borítja, és ez lesz a világ legnagyobb 360 ° -os vetítési képernyője, 240 vetítőt használva, amelyek a szerkezet körül helyezkednek el. A kupola belsejében található talaj szökőkutak és kertek ad otthont, ahol a látogatók élvezhetik a magán a kupolán megjelenített videókat.Álláslehetőségek


Munkalehetőségek darus, daru gépkezelő, daru-vezető állások terén - Magyarországon és Németországban

A fizetesek.hu leírása szerint egy darukezelő átlag fizetése 266 409 - 436 598 HUF tartományba esik. Feladatai között szerepel: Mobil és toronydaruk kezelése és figyelemmel kísérése. Nehéz és nagyméretű anyag emelése, áthelyezése és leengedése a darugém segítségével. Jegyzetek vezetése a daru üzemeltetéséről. A rábízott daru üzemképességének ellenőrzése. Munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi elvek betartása. Az átlag életkor 26+, és nők 0%-ban vesznek részt ezen a területen:)

Kapcsolódó bejegyzések