2020. január 29., szerda

január 29, 2020
Az intelligens oktatási technológia a CM Labs szabadalmaztatott algoritmusaiból áll, amelyeket a szakértők - ideértve az IUOE, OETIO, John Deere, Manitowoc és más vezető szervezeteket - hitelesítettek. 

A nagy hűségű, valós idejű fizikai motorra épített Smart Training Technology magában foglal egy gépészeti réteget, amely több karosszéria korlátozással, sebességváltóval, gumiabroncs-modellekkel, kábelekkel és más, a piacon egyedülálló valós idejű szimulációs funkciókkal rendelkezik.

A szimuláción alapuló gyakorlati tanulás során feltárhatják a darukezelők és vezetők is a daru kapacitását és korlátait, és biztonságosan megtapasztalhatják a forgatókönyveket, például kritikus emelési helyzeteket, amelyek potenciálisan megváltoztatják az életét a való világban.

Tehát fontos, hogy valós adatokon és valódi gépeken alapuló virtuális környezetben edzenek a szimuláció során!.

És igen, mozog az ülés:)

Mobil daru szimulátor


A mobil daru szimulátor egy teljes képzési eszköz. Ez magában foglalja a teljes felvonási folyamatot, a felvonási tervektől a megismerés ellenőrzéséig az összetett felvonókig, például acélszerkezetek emeléséig, épületekben történő munkáig és az elektromos vezetékek körüli munkáig.

Az ilyen szimulátor mélyreható értékelési képességeket és progresszív tanulási gyakorlatokat biztosít mind kezdőknek, mind tapasztalt mobildaru üzemeltetőknek.

Ez egy erőteljes eszköz a munkaerő-fejlesztési ciklus minden szakaszához, kezdve a kezelői értékeléstől és a képzéstől a keresztképzésig, mert ugye ezekre is szükség van a gyakorlatban!

Lánctalpas daru szimulátor

A Lánctalpas daru szimulátorral az operátorok megtanulják a lánctalpas daru működésének alapjait, ideértve a forgatást, a szórókeret működtetését és számos rakománytípus kezelését, kezdve a csatornacsöveken és az acélszerelésen át a nagy emelőkig, például a szélturbina alkatrészekig.
Toronydaru szimulátor

A toronydaru szimulátor a teljes folyamatot tartalmazza az emelési műveletekhez. A szimulátor ellenőrzi és elemezi az toronydaru szimulátor üzemeltetőket egy kihívást jelentő városi környezetben. Mindezt egy reális ütköző toronydaru kabinjában, amely ugyanúgy működik, mint a valódi (a gémcsúcstól a horoggátig, kábelekig és még sok mindenig).A képzési célok hatékonyabb elérése érdekében a toronydaru szimulátor nyomon követi az összes működési mutatót a gyakorlatok során, és objektíven követi és pontozza a kezelő képességi szintjét.Nem a bedobós 100 Ft- al működnek ezek a szimulátorok, az tény. Viszont elengedhetetlen az ilyen szintű felkészültség, és jó ha ilyen magas a technikai háttér is, hiszen így több krízis helyzetre lehet felkészülni, ami akár életet is menthet. De az okozható anyagi károkat is, még itt a szimulációban mindenképp érdemes kitapasztalni.


Kiállítások 2020-ban


SaMoTer 2020 - Verona

Samoter a Nemzetközi földmozgató és építőipari gépek kiállítása Olaszország vezető rendezvénye, amely az építőiparral foglalkozik. Egyesíti a földmunkák és az építőipari gépek gyártóinak szövetségeit. A 31.szériát 2020. március 21. és 25. között tervezik. A SaMoTer 2020 -ra több mint 400 kiállító és 50 500 látogató a világ minden tájáról érkezik Verona Fiera-ra a SaMoTer 2020 programra. A vásár minden kapcsolódó ágazat szakértőit ​​és kulcsszereplőit vonzza, és számtalan lehetőséget teremt a jelenlévő iparági szakemberek számára.

LogiMat 2020 - Messe Stuttgart

A LogiMAT-nál az európai vállalatok közös terepen mutatnak be emelőket, könnyű daru rendszereket és hevedereket egy fedél alatt. A kereskedelmi látogatók meglátják, milyen gyorsan tudnak testreszabott emelő megoldásokat létrehozni minden iparág számára: autóipar, öntödék, légvezetékek építése, acélművek, élelmiszeripar, offshore gyógyszeripar és még sok más. A LogiMat 2020 átfogó áttekintést nyújt az ágazat fő területeiről, mint például: a Raktározás és az üzemeltetési eszközök, a Csomagolás, rakománytechnika és -rendszerek, a megrendelő rendszerek, a szállításhoz és a szállításhoz szükséges szoftverek és még sok más.

Expo 2020 - Dubai

Az év egyik legjobban várt eseménye az Expo 2020 lesz, amelyre Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor. A rendezvény októberben nyílik meg és 173 napig tart, amelynek során a résztvevők 192 országos pavilon felfedezésére kínálkozhatnak. Az Expo 2020 helyszín középpontjában a szépen domború Al Wasl Plaza lesz, amelyet építészeti remekművé vált. A kupola belsejét textil borítja, és ez lesz a világ legnagyobb 360 ° -os vetítési képernyője, 240 vetítőt használva, amelyek a szerkezet körül helyezkednek el. A kupola belsejében található talaj szökőkutak és kertek ad otthont, ahol a látogatók élvezhetik a magán a kupolán megjelenített videókat.Álláslehetőségek


Munkalehetőségek darus, daru gépkezelő, daru-vezető állások terén - Magyarországon és Németországban

A fizetesek.hu leírása szerint egy darukezelő átlag fizetése 266 409 - 436 598 HUF tartományba esik. Feladatai között szerepel: Mobil és toronydaruk kezelése és figyelemmel kísérése. Nehéz és nagyméretű anyag emelése, áthelyezése és leengedése a darugém segítségével. Jegyzetek vezetése a daru üzemeltetéséről. A rábízott daru üzemképességének ellenőrzése. Munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi elvek betartása. Az átlag életkor 26+, és nők 0%-ban vesznek részt ezen a területen:)

Kapcsolódó bejegyzések