darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. január 29., szerda

január 29, 2020
Az intelligens oktatási technológia a CM Labs szabadalmaztatott algoritmusaiból áll, amelyeket a szakértők - ideértve az IUOE, OETIO, John Deere, Manitowoc és más vezető szervezeteket - hitelesítettek. 

A nagy hűségű, valós idejű fizikai motorra épített Smart Training Technology magában foglal egy gépészeti réteget, amely több karosszéria korlátozással, sebességváltóval, gumiabroncs-modellekkel, kábelekkel és más, a piacon egyedülálló valós idejű szimulációs funkciókkal rendelkezik.

A szimuláción alapuló gyakorlati tanulás során feltárhatják a darukezelők és vezetők is a daru kapacitását és korlátait, és biztonságosan megtapasztalhatják a forgatókönyveket, például kritikus emelési helyzeteket, amelyek potenciálisan megváltoztatják az életét a való világban.

Tehát fontos, hogy valós adatokon és valódi gépeken alapuló virtuális környezetben edzenek a szimuláció során!.

És igen, mozog az ülés:)

Mobil daru szimulátor


A mobil daru szimulátor egy teljes képzési eszköz. Ez magában foglalja a teljes felvonási folyamatot, a felvonási tervektől a megismerés ellenőrzéséig az összetett felvonókig, például acélszerkezetek emeléséig, épületekben történő munkáig és az elektromos vezetékek körüli munkáig.

Az ilyen szimulátor mélyreható értékelési képességeket és progresszív tanulási gyakorlatokat biztosít mind kezdőknek, mind tapasztalt mobildaru üzemeltetőknek.

Ez egy erőteljes eszköz a munkaerő-fejlesztési ciklus minden szakaszához, kezdve a kezelői értékeléstől és a képzéstől a keresztképzésig, mert ugye ezekre is szükség van a gyakorlatban!

Lánctalpas daru szimulátor

A Lánctalpas daru szimulátorral az operátorok megtanulják a lánctalpas daru működésének alapjait, ideértve a forgatást, a szórókeret működtetését és számos rakománytípus kezelését, kezdve a csatornacsöveken és az acélszerelésen át a nagy emelőkig, például a szélturbina alkatrészekig.
Toronydaru szimulátor

A toronydaru szimulátor a teljes folyamatot tartalmazza az emelési műveletekhez. A szimulátor ellenőrzi és elemezi az toronydaru szimulátor üzemeltetőket egy kihívást jelentő városi környezetben. Mindezt egy reális ütköző toronydaru kabinjában, amely ugyanúgy működik, mint a valódi (a gémcsúcstól a horoggátig, kábelekig és még sok mindenig).A képzési célok hatékonyabb elérése érdekében a toronydaru szimulátor nyomon követi az összes működési mutatót a gyakorlatok során, és objektíven követi és pontozza a kezelő képességi szintjét.Nem a bedobós 100 Ft- al működnek ezek a szimulátorok, az tény. Viszont elengedhetetlen az ilyen szintű felkészültség, és jó ha ilyen magas a technikai háttér is, hiszen így több krízis helyzetre lehet felkészülni, ami akár életet is menthet. De az okozható anyagi károkat is, még itt a szimulációban mindenképp érdemes kitapasztalni.