2020. január 31., péntek

január 31, 2020
Tériszony kizárva!

A darukezelő speciális berendezéseket használ a nagy és nehéz anyagok vertikális és vízszintes mozgatására és elhelyezésére. A legtöbb darukezelőt építőiparban, bányászatban vagy hajózási iparban alkalmazzák. A daru üzemeltetői engedély elengedhetetlen!

A nehézgép-üzemeltetők további fontos képességei közé tartozik az éberség, a kéz-szem koordináció, a részletekre való figyelem és az utasítások szoros követése.

A fent látottak alapján egyértelműen érdemes sokat gyakorolni darukiképző szimulátorokon is!


Mire érdemes figyelnie még, egy toronydaru vezetőnek?

  • Öngyújtót nem érdemes lent hagyni, amennyiben dohányzik.
  • Dohányozni sem érdemes.
  • Az ebédért Önnek kell lejönnie, mert senki sem fogja felvinni.
  • Ha mégis van Önnél ebéd, akkor érdemes átgondolni, hogy annak biológia hatása mennyiben akadályozza a munkavégzést.
Amennyiben elfolytathatatlan vágyat érez, hogy torony daruvezetői állást keressen a meglévő munkája helyett, ne habozzon! 

Mi pedig tegyük fel csendben a kérdést magunknak! Létezik az, hogy korábban a daruk végén nem volt kamera, ami segítette volna a koordinációt? Igen...


Kiállítások 2020-ban


SaMoTer 2020 - Verona

Samoter a Nemzetközi földmozgató és építőipari gépek kiállítása Olaszország vezető rendezvénye, amely az építőiparral foglalkozik. Egyesíti a földmunkák és az építőipari gépek gyártóinak szövetségeit. A 31.szériát 2020. március 21. és 25. között tervezik. A SaMoTer 2020 -ra több mint 400 kiállító és 50 500 látogató a világ minden tájáról érkezik Verona Fiera-ra a SaMoTer 2020 programra. A vásár minden kapcsolódó ágazat szakértőit ​​és kulcsszereplőit vonzza, és számtalan lehetőséget teremt a jelenlévő iparági szakemberek számára.

LogiMat 2020 - Messe Stuttgart

A LogiMAT-nál az európai vállalatok közös terepen mutatnak be emelőket, könnyű daru rendszereket és hevedereket egy fedél alatt. A kereskedelmi látogatók meglátják, milyen gyorsan tudnak testreszabott emelő megoldásokat létrehozni minden iparág számára: autóipar, öntödék, légvezetékek építése, acélművek, élelmiszeripar, offshore gyógyszeripar és még sok más. A LogiMat 2020 átfogó áttekintést nyújt az ágazat fő területeiről, mint például: a Raktározás és az üzemeltetési eszközök, a Csomagolás, rakománytechnika és -rendszerek, a megrendelő rendszerek, a szállításhoz és a szállításhoz szükséges szoftverek és még sok más.

Expo 2020 - Dubai

Az év egyik legjobban várt eseménye az Expo 2020 lesz, amelyre Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor. A rendezvény októberben nyílik meg és 173 napig tart, amelynek során a résztvevők 192 országos pavilon felfedezésére kínálkozhatnak. Az Expo 2020 helyszín középpontjában a szépen domború Al Wasl Plaza lesz, amelyet építészeti remekművé vált. A kupola belsejét textil borítja, és ez lesz a világ legnagyobb 360 ° -os vetítési képernyője, 240 vetítőt használva, amelyek a szerkezet körül helyezkednek el. A kupola belsejében található talaj szökőkutak és kertek ad otthont, ahol a látogatók élvezhetik a magán a kupolán megjelenített videókat.Álláslehetőségek


Munkalehetőségek darus, daru gépkezelő, daru-vezető állások terén - Magyarországon és Németországban

A fizetesek.hu leírása szerint egy darukezelő átlag fizetése 266 409 - 436 598 HUF tartományba esik. Feladatai között szerepel: Mobil és toronydaruk kezelése és figyelemmel kísérése. Nehéz és nagyméretű anyag emelése, áthelyezése és leengedése a darugém segítségével. Jegyzetek vezetése a daru üzemeltetéséről. A rábízott daru üzemképességének ellenőrzése. Munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi elvek betartása. Az átlag életkor 26+, és nők 0%-ban vesznek részt ezen a területen:)

Kapcsolódó bejegyzések