2020. január 30., csütörtök

január 30, 2020
Az Egyesült Királyságban működő Ernest Doe új 1 tonnás tehergépkocsira szerelt darut vezetett be. Az Maxilift ML110.3ERS teleszkópos rakodódaru a Ford Ranger kocsira van felszerelve, és egy tonnát képes kezelni az alapkeret oldalán. 250 kg, és teljesen kibővíthető 3,75 méterre.

A kocsi össztömege 2180 kg, bár ez a targoncától függően kissé változhat. A rakomány teherbírása felszerelt daruval 540 kg - a normál 840 kg helyett. Az egység tartalmaz egy hátsó kézi működtetésű stabilizátort. Nyilván minden az autótól is függ.A daru anyagot tud berakodni / kirakodni a kocsiba vagy a pótkocsiba, vagy felhasználható kis daruként más emelő feladatokhoz. A társaság azt várja, hogy a daru vonzó lesz építőknek, földmunkásoknak, tereprendezőknek, gazdálkodóknak, közmű-vállalatoknak és bérleti cégeknek. 

A Maxilift a Next Hydraulics gyártja, és felszerelhető Hilux, Navara és L200 kisteherautókra, valamint a Transit kisteherautó vagy hasonló változataira is.

A maximálisan meghosszabbított gém maximális kapacitása 250 kg

Noha Ausztráliában és Dél-Afrikában elterjedt az ilyen rakodódaru felrakó teherautóra szerelésének koncepciója, ez Európában és különösen az Egyesült Királyságban még mindig viszonylag új koncepció!


Kiállítások 2020-ban


SaMoTer 2020 - Verona

Samoter a Nemzetközi földmozgató és építőipari gépek kiállítása Olaszország vezető rendezvénye, amely az építőiparral foglalkozik. Egyesíti a földmunkák és az építőipari gépek gyártóinak szövetségeit. A 31.szériát 2020. március 21. és 25. között tervezik. A SaMoTer 2020 -ra több mint 400 kiállító és 50 500 látogató a világ minden tájáról érkezik Verona Fiera-ra a SaMoTer 2020 programra. A vásár minden kapcsolódó ágazat szakértőit ​​és kulcsszereplőit vonzza, és számtalan lehetőséget teremt a jelenlévő iparági szakemberek számára.

LogiMat 2020 - Messe Stuttgart

A LogiMAT-nál az európai vállalatok közös terepen mutatnak be emelőket, könnyű daru rendszereket és hevedereket egy fedél alatt. A kereskedelmi látogatók meglátják, milyen gyorsan tudnak testreszabott emelő megoldásokat létrehozni minden iparág számára: autóipar, öntödék, légvezetékek építése, acélművek, élelmiszeripar, offshore gyógyszeripar és még sok más. A LogiMat 2020 átfogó áttekintést nyújt az ágazat fő területeiről, mint például: a Raktározás és az üzemeltetési eszközök, a Csomagolás, rakománytechnika és -rendszerek, a megrendelő rendszerek, a szállításhoz és a szállításhoz szükséges szoftverek és még sok más.

Expo 2020 - Dubai

Az év egyik legjobban várt eseménye az Expo 2020 lesz, amelyre Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor. A rendezvény októberben nyílik meg és 173 napig tart, amelynek során a résztvevők 192 országos pavilon felfedezésére kínálkozhatnak. Az Expo 2020 helyszín középpontjában a szépen domború Al Wasl Plaza lesz, amelyet építészeti remekművé vált. A kupola belsejét textil borítja, és ez lesz a világ legnagyobb 360 ° -os vetítési képernyője, 240 vetítőt használva, amelyek a szerkezet körül helyezkednek el. A kupola belsejében található talaj szökőkutak és kertek ad otthont, ahol a látogatók élvezhetik a magán a kupolán megjelenített videókat.Álláslehetőségek


Munkalehetőségek darus, daru gépkezelő, daru-vezető állások terén - Magyarországon és Németországban

A fizetesek.hu leírása szerint egy darukezelő átlag fizetése 266 409 - 436 598 HUF tartományba esik. Feladatai között szerepel: Mobil és toronydaruk kezelése és figyelemmel kísérése. Nehéz és nagyméretű anyag emelése, áthelyezése és leengedése a darugém segítségével. Jegyzetek vezetése a daru üzemeltetéséről. A rábízott daru üzemképességének ellenőrzése. Munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi elvek betartása. Az átlag életkor 26+, és nők 0%-ban vesznek részt ezen a területen:)

Kapcsolódó bejegyzések