darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. január 30., csütörtök

január 30, 2020
Az Egyesült Királyságban működő Ernest Doe új 1 tonnás tehergépkocsira szerelt darut vezetett be. Az Maxilift ML110.3ERS teleszkópos rakodódaru a Ford Ranger kocsira van felszerelve, és egy tonnát képes kezelni az alapkeret oldalán. 250 kg, és teljesen kibővíthető 3,75 méterre.

A kocsi össztömege 2180 kg, bár ez a targoncától függően kissé változhat. A rakomány teherbírása felszerelt daruval 540 kg - a normál 840 kg helyett. Az egység tartalmaz egy hátsó kézi működtetésű stabilizátort. Nyilván minden az autótól is függ.A daru anyagot tud berakodni / kirakodni a kocsiba vagy a pótkocsiba, vagy felhasználható kis daruként más emelő feladatokhoz. A társaság azt várja, hogy a daru vonzó lesz építőknek, földmunkásoknak, tereprendezőknek, gazdálkodóknak, közmű-vállalatoknak és bérleti cégeknek. 

A Maxilift a Next Hydraulics gyártja, és felszerelhető Hilux, Navara és L200 kisteherautókra, valamint a Transit kisteherautó vagy hasonló változataira is.

A maximálisan meghosszabbított gém maximális kapacitása 250 kg

Noha Ausztráliában és Dél-Afrikában elterjedt az ilyen rakodódaru felrakó teherautóra szerelésének koncepciója, ez Európában és különösen az Egyesült Királyságban még mindig viszonylag új koncepció!