darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. január 12., vasárnap

január 12, 2020Az év egyik legjobban várt eseménye az Expo 2020 lesz, amelyre Dubaiban, az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor. A rendezvény októberben nyílik meg és 173 napig tart, amelynek során a résztvevők 192 országos pavilon felfedezésére kínálkozhatnak.

Az Expo 2020 helyszín középpontjában a szépen domború Al Wasl Plaza lesz, amelyet építészeti remekművé vált. A nehéz emelő szakemberek Sarensnek 24 szálú emelőt és 12 km hosszúságú hevedereket szállítottak, hogy a koronázó kupola helyét egyetlen sértetlen darabként emeljék fel.

A kupola belsejét textil borítja, és ez lesz a világ legnagyobb 360 ° -os vetítési képernyője, 240 vetítőt használva, amelyek a szerkezet körül helyezkednek el. A kupola belsejében található talaj szökőkutak és kertek ad otthont, ahol a látogatók élvezhetik a magán a kupolán megjelenített videókat.A legénység 100% körüli páratartalom mellett 45 ° C hőmérsékleten dolgozott. „Valódi kötelék jött létre az ügyfél és a csapat között, lehetővé téve számukra a legjobb képességük teljesítését” - mondta Philippe Verdeure, Sarens.

Az Al Faris elnyerte az Egyesült Arab Emírségek pavilonjának 42 szerkezeti acél elemeinek az EXPO 2020 helyszínen történő emelésére és beépítésére irányuló szerződést.

A cég teljes megoldást nyújtott acélszerkezeti elemek emelésére és felszerelésére, amelyek hossza 24 és 46 m között változhat. A súly 8 és 55 t között változott. Gondos mérlegelés után 1000 t Liebherr LR 1000 lánctalpas darut használtunk a szükséges nagy munkasugár miatt.

forrás: cranestodaymagasine.com


A szerkezeteket egy meghatározott szögben kellett megemelni, ami további korlátozásokat rótt a kiválasztandó emelőszerkezetre. Acél szőnyegeket gyártottak a talajnyomás fenntartása érdekében, hogy megfeleljenek a helyszín követelményeinek. Az utolsó szakaszban az Al Faris 750t-es Liebherr LTM 1750-9.1 terepmozgató daru felemelte az oculus szerkezetét, amely a pavilon tetõjének koronázó központját képezi.- Adta hírül a cranestodaymagazine
A kiállítás dátuma:

A Dubai EXPO 2020 világkiállításra 2020. október 20. és 2021. április 10. között kerül sor