darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2020. január 10., péntek

január 10, 2020


A LogiMAT-nál az európai vállalatok közös terepen mutatnak be emelőket, könnyű daru rendszereket és hevedereket egy fedél alatt.

A kereskedelmi látogatók meglátják, milyen gyorsan tudnak testreszabott emelő megoldásokat létrehozni minden iparág számára: autóipar, öntödék, légvezetékek építése, acélművek, élelmiszeripar, offshore gyógyszeripar és még sok más.

A LogiMAT kiállítás korábbi kiadásai 43 400 látogatót és 1300 kiállító céget gyűjtöttek össze, amelyek bemutatták újdonságaikat. A látogatók 98% -a szakember, aki többet szeretne megtudni az iparág jövőbeli tendenciáiról. Az expo átfogó áttekintést nyújt az ágazat fő területeiről, mint például: a Raktározás és az üzemeltetési eszközök, a Csomagolás, a mérés, a mérés és a frankálás, a rakománytechnika és -rendszerek, a megrendelő rendszerek, a szállításhoz és a szállításhoz szükséges szoftverek és még sok más. 

Az ipar digitalizálásának jövőjét szintén felülvizsgálják, ami végül a logisztikai folyamatok költségcsökkentéséhez vezet.

A finnországi KITO ERIKKILA ipari munkahelyi rendszereket kínál, és bemutatja egy könnyű darurendszert és egy forgódaru alumínium gerendával.

A nagy szilárdságú hevederes láncokat és tartozékokat, például akasztókat, összekötő elemeket és függesztőkarokat az olaszországi KITO Weissenfels mutatja be. A hollandiai KITO VAN LEUSDEN nem lesz a helyszínen, de a csoport magas színvonalú tervezésű emelőmegoldások szakembere, mint például egyedi daruk és kocsik tengeri és tengeri ipar számára.

A KITO EUROPE bemutatja a legújabb termékeket kiterjedt elektromos láncos emelők, kézi láncos emelők és karos emelők kínálatából.

A KITO sorozat legfontosabb eleme az új, egyfázisú KITO EQS elektromos láncos emelő 220 - 240 voltos aljzatokhoz.

Ez az egyetlen gyártó világszerte, amely felvonóit nikkelbevonatos láncokkal látja el a nagyobb korrózióállóság és a kisebb kopás érdekében. A KITO a biztonságról szól, egészen a rakománylánc utolsó részletéig. A kiválasztott kézi láncos emelők a DGUV-GS német társadalombiztosítási balesetbiztosító (DGUV) által tanúsított.

Helyszín : STUTTGART KERESKEDELMI ÜZLETI KÖZPONT
Időpont: 2020. MÁRCIUS 10–12 9:00 - 17:00