darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2019. december 29., vasárnap

december 29, 2019

31.-ik SaMoTer kiállítás - Egyesíti a földmunkák és az építőipari gépek gyártóinak szövetségeit.

Samoter a Nemzetközi földmozgató és építőipari gépek kiállítása Olaszország vezető rendezvénye, amely az építőiparral foglalkozik. Egyesíti a földmunkák és az építőipari gépek gyártóinak szövetségeit. A 31.szériát 2020. március 21. és 25. között tervezik.

Több mint 400 kiállító és 50 500 látogató a világ minden tájáról érkezik Verona Fiera-ra a SaMoTer 2020 programra .

A vásár minden kapcsolódó ágazat szakértőit ​​és kulcsszereplőit vonzza, és számtalan lehetőséget teremt a jelenlévő iparági szakemberek számára.

A SaMoTer 2020 kutatja a környezeti és hidrogeológiai kérdéseket, és a látogatók intelligens gépek, hibrid alacsony kibocsátású gépek és technológiai platformok formájában várhatnak megoldásokat a H2M és M2M kölcsönhatásokra.

A SaMoTer kiemelkedő eseményei között szerepel a Demo és a Bérleti terület , valamint a Nemzetközi Technikai Innovációs Verseny.

Verona egy csodálatos város, és ha szeretné maximálisan kihasználni tartózkodását, akkor a legjobb, ha az utazását a lehető leghamarabb megtervezi. A rendezvény nemzetközi népszerűsége és sajátos gyakorisága miatt a SaMoTer és a Verona Fiera közelében fekvő szállodákat hónappal a show dátummal foglalják le . Nálunk kiváló szállási lehetőségek közül választhat, amelyek kényelmesen elérhetők a SaMoTer 2020 meglátogatásához.


6 jó ok a SaMoTer 2020 programban való részvételre

1, Egyedi Olaszországban.

2, Az építőipari gépek világához kapcsolódó összes ágazatot tartalmazza

3, Az Európai építőipar stratégia mércéje 2020-ban

4, Több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az ágazat szolgálatában.

5, A SaMoTer 2020 kiállítás gazdag programot és oktatási tevékenységeket kínál.

6, Verona a kereskedelmi vonalak középpontjában áll - az 1. és folyosó (Stockholm-Palermo és Barcelona-Kijev) -, amelyek összeköti az északot Európával és Dél-Európával, ugyanakkor az Északkelet, az Észak-Nyugat és a Közép-Olaszország.

A SaMoTer 2020. március 21-25-ig várja Önt Veronában. Az építőiparban részt vevő összes szereplő kihagyhatatlan kiállítása.