darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2019. december 12., csütörtök

december 12, 2019
Forrás: http://www.cranestodaymagazine.com/


Két, a Liebherr LR 11350 lánctalpas daruval állították elő a világ legerősebb tengeri szélturbina prototípusát a rotterdami holland kikötőben.

A General Electric (GE) 12MW „Haliade-X 12 MW” tengeri szélturbinát szárazföldön kellett felépíteni, hogy a teszt szakaszában könnyebben hozzáférhessenek a rendszerhez. A hatalmas tornyot és a teljes 675t-os gondolatot, amelynek óriási mérete körülbelül 1500 köbméter volt, és körülveszi a kifinomult technológiát, nyáron telepítették a kikötőbe.

A Mammoet nagy teherbírású és speciális szállítócsoport, amely elnyerte a szélerőmű felépítését, két LR 11350 darukat használt a dán daruépítőtől, a BMS-től a 12 Megawatt rendszer felépítéséhez, bizonyos esetekben tandem emelőkkel. A két lánctalpas daru egyenesen az ehingeni Liebherr gyár gyártósorától került a helyszínre.

A Liebherr Power-Boom jól használható erre az igényes munkára. Ezen a rendszeren keresztül a főkeret alján megduplázódik, ezáltal súlyosan növeli az emelőszerkezet kapacitását. A Rotterdamban megkövetelt függőleges gémpozíció és a 150 m-es gémhossz azt jelentette, hogy ez a rendszer több mint 70% -kal növelte ezen Liebherr daruk emelőképességét a szokásos rácsos gémrendszerhez képest.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése