darus reklám engedélyezése Kérjük, támogasson minket az ingyenes, minőségi újságírás biztosításában, azáltal, hogy kikapcsolja ezen a weboldalon hirdetésgátlót, cserébe kultúrált és releváns hirdetéseket jelenítünk meg
2019. december 30., hétfő

december 30, 2019
A Sinoboom egy 2008-ban alapított magánvállalat, amelynek székhelye Changsha, Kína.

Az IPAF Ltd vezérigazgatójaként és ügyvezető igazgatójaként töltött 16 év után, Tim Whiteman csatlakozik a kínai Sinoboom vállalathoz -  felelősséggel az új rotterdami fióktelepért, amely irányítja az összes Sinoboom terjesztési tevékenységet Európában. Az európai ágazat importálja és kezeli a teljes emelőkosarak terjesztését és szervizelését.

Tim Whiteman így nyilatkozott a RentalBlog-nak:
"Évek óta ismerem a Sinoboom tulajdonosát - tette hozzá -, és mindig is lenyűgözött meglátása van, és én ösztönöztem egy globális minőségű vállalat létrehozására, kiváló minőségű termékekkel és rendszerekkel. Nagy csapatunk van, nagyon motivált emberekkel, és olyan tapasztalt munkatársakat toborozunk Európába, akik igazán megbízható és modern terméket tudnak biztosítani a bérleti társaságoknak ".

Susan Xu, a Sinoboom elnöke hozzátette:
„Tim kapcsolattartó hálózata, multikulturális munkatapasztalata és egy gyorsan fejlődő nemzetközi szervezet vezetése ideális személyévé teszi őt növekedésünk következő szakaszában. Az európai ipar szolgáltatásának szerves és teljes részévé válunk annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. "


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése