Fordítás

2019. szeptember 30., hétfő

CSR Label - 18 vállalat kapja a CSR címkét: Dubai Chamber

DUBAI, 2019. szeptember 30. (WAM) - A Dubaji Kereskedelmi és Iparkamara 18 vállalatot ítél oda a vállalati társadalmi felelősségvállalásért, a társadalmi felelősségvállalásért és a fenntarthatóságért tett erőfeszítéseikért 2019 első felére a ma korábban telephelyén megrendezett ünnepségen keresztül.Dubai Chamber CSR címkét kaptak az Alpen Capital Limited-nek; Union Coop és a Six Construct; Canon Közel-Kelet; Horeca kereskedelem; TIME szállodák; Centena csoport; Dulsco; DXB szórakoztatás; Al Ghurair csoport; Gulf Petrochemical Industries Co.; Aster DM Healthcare; Transworld Csoport; Al Tamimi és a vállalati ügyvédek és jogi tanácsadók, valamint az Align on Demand Labors szolgáltatói szolgáltatások.

A Gulf Petrochemical Industries Co. az első bahreini székhelyű vállalat, amely megkapta a Dubai Chamber CSR címkét.

Ezenkívül Majid Al Futtaim másodszor is megkapta a Dubai Chamber Advanced CSR címkét, míg az Emirates Integrated Telecommunications Company, valamint az ENGIE Közel-Kelet, Dél- és Közép-Ázsia és Törökország ugyanazt az elismerést kapta először.

A címke igénylésével a szervezetek jobban megértik CSR útjukat és a jövőbeli ütemtervet. A címke minden magán- vagy állami szervezet számára nyitva áll, méretüktől, ágazatuktól vagy működésüktől függetlenül, és jelentősen befolyásolhatja a vállalat hírnevét, hatékonyságát és termelékenységét.

bővebben: http://wam.ae/en/details/1395302790982

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

BCONLINE.HU - CSR BLOG BEMUTATÁSA

A BCOnline blog célja az, hogy megmutassa a CSR tevékenységeket nemzetközi és hazai viszonylatban is.

Meglátásom szerint Magyarországon a kevésbé innovatív vállalatok már csak a politikai, vagy gazdasági törvényhozatalokat követően alkotják meg a társadalmi, illetve vállalati felelősségvállalásuk alapjait.

Sőt, sokan nem ismerik, nem értelmezik helyesen, hogy mi a CSR. Egy biztos, nem marketing, hanem gazdaság.

Mégpedig annak figyelembe vétele, hogy a fogyasztó, az ország, a lakosság, és maga a brand is egyfajta szimbiózisban él a vállalattal és fordítva is. Tehát nincs vállalat fogyasztó nélkül, de fogyasztó sem vállalat nélkül.

A CSR lényegében egy vállalat gazdasági harmóniára törekvése a piaccal, és egy igazi Brand jelzőértéke is.

Miért nem alkalmazzák a CSR-t több helyen?

1, Mert befektetést igényel, amely a jövőben térül meg.

2, Mert nem értik

3, Mert nem láttak helyes külföldi, belföldi példákat, de negatívakat sem feltétlenül

4, A CSR marketing tevékenység? Nem. 3 betüvel nem.

Részletesen vezetve a cikkeket, - amelyek sok esetben tudatosan szárazak lesznek, megfogja érteni, hogy egy CSR terv kivitelezése és megvalósítása, pénz, fejlesztés és idő.

Társadalmi és vállalati felelősségvállalás, azaz CSR! Ezzel teljesül be egy Brand neve és hitelessége társadalmi és vállalati szinten is.

Ne felejtsük el, aki okos, az figyel a nagyvállalati intelligenciára, és hitelesen leképezi azt kisvállalati szinten is. Ezzel tud emelkedni mindenki.

Félő, tehát gondolkodom, hogy tegyem-e, névvel vajon név nélkül, hogy negatív eseteket is bemutassak - ezt bízzák majd rám, óvatos leszek, hogy az írás a megértést szolgálja, nem pedig a negatív mutogatást. Ezeket majd mintaszerűen fogom bemutatni, hiszen mintázatokból fakadnak, és semlegesek.

Kellemes olvasást kívánok!!!

Tóth Gergely