7.11.18

Malaika Media - VÁLLALATI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS


A jobb világ megteremtése a mi üzletünk

Folyamatosan innoválunk, hogy elmélyítsük vállalati felelősségvállalási erőfeszítéseink hatását, és feltárunk új lehetőségeket arra, hogy fényképészeti szolgáltatásainkat alkalmazzuk a globális kihívások kezelésére. Összeegyeztetjük az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljaival (SDG-k). Az SDG-k erőteljes cselekvési tervet nyújtanak az emberiség számára a legnehezebb kihívások 2030-ig történő megoldására: szegénység, egyenlőtlenség, éghajlatváltozás stb.A Malaika Média csapat elkötelezett a vállalat vezetése és fejlesztése felé növekedési és értékelési célkitűzéseink mellett, miközben fenntartja a társadalmi és környezettudatosság iránti elkötelezettségét. A Malaika Media-nál úgy véljük, hogy az erős multimédiás gyártási modell és az erőteljes vállalati társadalmi felelősségvállalási megbízás összekapcsolása jelentős befektetési bizonyosságot biztosít a részvényeseknek a megbízható üzleti és emberi etika alkalmazásával. A Malaika Media elkötelezte magát amellett, hogy a vállalati etikát cégünk fémjelzésének tartja.

A FOCUS TERÜLETEN

A Malaika Media régóta elkötelezett a vállalati felelősségvállalás mellett. Ambiciózus célokat tűztünk ki és stratégiai beruházásokat eszközöltünk a környezeti fenntarthatóság, a sokszínűség és a befogadás, valamint a társadalmi hatások javításában.

A különböző bevételi és befogadási cél meghaladta

2017 májusában a 2020-as diverzitási célunkat vontuk be. Befogadó munkahelyet akarunk építeni, és vonzzuk és megtartjuk a változatos munkaerőt, hogy a Malaika Média és a mi alkalmazottaik sikeressé válhassanak.

ÜgyfélszolgálatMegértjük, hogy ügyfeleink gyakorlati megoldásokat keresnek a videotartalmuk és fotózásuk igényeinek kielégítésére. Ennek a követelménynek való megfelelés érdekében új kihívásoknak való megfelelés érdekében új szakértelemre és szolgáltatásokra fejlesztünk.Jobb világ megteremtése a fotózás és a szenvedélyes alkalmazottak segítségévelA lehetőségekhez való hozzáférés szélesítése iránti elkötelezettségünk részeként elkezdtük a Lens Alapítványt a vonat, a visszaszerzés és a felhatalmazott fiatalok képességeinek megszerzésére a jövőbeli munkákhoz. Emellett alkalmazottainkat arra is felhatalmaztuk, hogy szakértelmüket alkalmazzák a globális kihívások megoldására, a helyi közösségek támogatására és a kreatívok következő generációjának inspirálására. Az alkalmazottak az elmúlt négy év során önként jelentkeztek kezdeményezéseinken keresztül. Van egy egyedülálló kezdeményezésünk, az úgynevezett Fifty Tribes projekt volt, hajlamosak vagyunk dokumentálni az összes ugandai kultúrát, mint a kulturális turizmus megőrzését és előmozdítását a T he Lens Alapítvány

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések